Nigeri – Së paku 20 të vdekur nga një sulm i armatosur në Sokoto

Të paktën 20 persona humbën jetën si pasojë e një sulmi të armatosur në një treg të shtetit Sokoto, në Nigeri.

1717365
Nigeri – Së paku 20 të vdekur nga një sulm i armatosur në Sokoto

Sipas raporteve në mediat kombëtare, persona ende të paidentifikuar dhe të armatosur hapën zjarr kuturu në tregun e rrethit Sabon Birni të shtetit Sokoto.

Të paktën 20 persona humbën jetën dhe 35 u plagosën nga ky sulm.Lajme të ngjashme