Guteres do të takohet me Tatar dhe Anastasiadis për çështjen e Qipros

Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara (OKB) Antonio Guterres, më 27 shtator do të takohet me Presidentin e Republikës Turke të Qipros së Veriut (RTQV), Ersin Tatar dhe liderit grekoqipriot të Qipros së Jugut, Nikos Anastasiadis.

1710350
Guteres do të takohet me Tatar dhe Anastasiadis për çështjen e Qipros

Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara (OKB) Antonio Guterres, më 27 shtator do të takohet me Presidentin e Republikës Turke të Qipros së Veriut (RTQV), Ersin Tatar dhe liderit grekoqipriot, Nikos Anastasiadis.

Tatar dhe Anastasiadis që ndodhen në Nju-Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në kuadër të punimeve të Asamblesë së Përgjithshme të 76-të të OKB-së do të takohen me Guterres në selinë e Kombeve të Bashkuara.

Presidenti Republikës Turke të Qipros së Veriut, Tatar, i cili është në SHBA për të shpjeguar zgjidhjen me dy shtete, do të takohet sot me Guterres para takimit trepalësh.

 

 


Lajme të ngjashme