Palestina koordinon përpjekjet me vendet arabe për mbrojtjen e Al-Aksës

Ministria e Jashtme palestineze njoftoi përmes një deklarate të shkruar se vazhdojnë përpjekjet me vendet arabe, veçanërisht Jordaninë, për të koordinuar mbrojtjen e Xhamisë Al-Aksa, Jerusalemit dhe vendeve të shenjta.

1703370
Palestina koordinon përpjekjet me vendet arabe për mbrojtjen e Al-Aksës

Palestina njoftoi se përpjekjet e saj koordinuese vazhdojnë me vendet arabe, veçanërisht me Jordaninë, për të kërkuar mbrojtjen e Jerusalemit dhe xhamisë Al-Aksa pas thirrjeve që kanë ardhur nga grupet e kolonëve hebre për të kryer bastisje.

Përmes një deklarate të shkruar Ministria e Jashtme palestineze njoftoi se ajo vazhdon të koordinojë veprimet me vendet arabe, veçanërisht me Jordaninë, për të kërkuar mbrojtje për Xhaminë Al-Aksa, Jerusalemin dhe vendet e shenjta.

Grupet fanatike hebre kanë kohë që u bëjnë thirrje kolonëve që të bastisin Xhaminë Al-Aksa në grupe gjatë festave që fillojnë nesër dhe vazhdojnë deri më 27 shtator.

 


Lajme të ngjashme