Presidenti i RTQV, Ersin Tatar përgëzoi Turqinë për vaksinën vendase “Turkovac”

Presidenti i Republikës Turke të Qipros së Veriut (RTQV), Ersin Tatar përgëzoi Turqinë për vaksinën vendase kundër llojit të ri të koronavirusit (COVID-19), “Turkovac”.

1663128
Presidenti i RTQV, Ersin Tatar përgëzoi Turqinë për vaksinën vendase “Turkovac”

Presidenti i Republikës Turke të Qipros së Veriut (RTQV), Ersin Tatar përgëzoi Turqinë për vaksinën vendase kundër llojit të ri të koronavirusit (COVID-19), “Turkovac”.

Sipas deklaratës me shkrim të bërë nga Presidenca e i Republikës Turke të Qipros së Veriut, Ersin Tatar duke i telefonuar Presidentit Recep Tayyip Erdogan dhe Ministrit të Shëndetësisë, Fahrettin Koca u përcolli atyre urimet e tij për "Turkovac", vaksina vendore e prodhhuar nga Universiteti Erciyes kundër llojit të ri të koronavirusit (Kovid-19 ), e cila kaloi edhe fazën Faza-3.

Presidenti Tatar përgëzoi edhe ata që kontribuuan në këtë sukses.

 


Lajme të ngjashme