SHBA dhe OKB bëjnë thirrje për një armëpushim të menjëhershëm në Jemen

Përfaqësuesi Special i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Jemenin, Tim Lenderking dhe Përfaqësuesi Special i Kombeve të Bashkuara (KB) për Jemen, Martin Griffiths bënë thirrje për një armëpushim të menjëhershëm në Jemen.

1650066
SHBA dhe OKB bëjnë thirrje për një armëpushim të menjëhershëm në Jemen

Përfaqësuesi Special i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Jemenin, Tim Lenderking dhe Përfaqësuesi Special i Kombeve të Bashkuara (KB) për Jemen, Martin Griffiths bënë thirrje për një armëpushim të menjëhershëm në Jemen.

Në llogarinë e medias sociale të Departamentit amerikan të Shtetit për Çështjet e Lindjes së Afërt, bëhet e ditur se Lenderking dhe Griffiths u takuan në Aman, kryeqytetin e Jordanisë.

Gjatë takimit erdhi në rend të ditës vizita e fundit e Griffiths në Sana.

Ata bënë thirrje për një armëpushim të menjëhershëm dhe gjithëpërfshirës në të gjithë vendin për të siguruar ndihmën humanitare të nevojshme për popullin jemenas.

 Lajme të ngjashme