Forcat izraelite ndërhyjnë ndaj palestinezëve në Jerusalemin Lindor pas namazit të teravisë

Forcat izraelite përsëri ndërhynë ndaj palestinezëve, të cilët u mblodhën pas namazit të teravisë në xhaminë Al-Aksa.

1623430
Forcat izraelite ndërhyjnë ndaj palestinezëve në Jerusalemin Lindor pas namazit të teravisë

Forcat izraelite përsëri ndërhynë ndaj palestinezëve, të cilët u mblodhën pas namazit të teravisë në Xhaminë Al-Aksa.

Palestinezët u mblodhën rreth qytetit të vjetër të Jerusalemit të okupuar Lindor pas namazit.

Policia izraelite u përpoq të shpërndajë qindra palestinezë të mbledhur me bomba zhurmuese, ndërsa palestinezët u përgjigjën me fishekzjarr dhe shishe uji.

Në ngjarjet e jetuara disa palestinezë u ndaluan.

Forcat izraelite ndërhyjnë ndaj palestinezëve të mbledhur rreth qytetit të vjetër të Jerusalemit të okupuar Lindor pas namazit të teravisë që nga dita e parë e Ramazanit.

Policia izraelite më parë kishte parandaluar tre palestinezë që garonin për zgjedhjet parlamentare nga mbajtja e konferencave për shtyp dhe i ndaloi ata.

 


Lajme të ngjashme