Ushtritë azerbajxhanase dhe turke zhvillojnë stërvitje e përbashkët në ndërlidhje

Sipas deklaratës së Ministrisë së Mbrojtjes së Azerbajxhanit, gjatë stërvitjes që realizohet në Azerbajxhan, ndërlidhësit në terren përmbushin detyrat në lidhje me organizimin e një sistemi të vetëm komunikimi.

1615774
Ushtritë azerbajxhanase dhe turke zhvillojnë stërvitje e përbashkët në ndërlidhje

Njësitë e ndërlidhjes së ushtrive azerbajxhanase dhe turke filluan një stërvitje të përbashkët.

Sipas deklaratës së Ministrisë së Mbrojtjes së Azerbajxhanit, gjatë stërvitjes që realizohet në Azerbajxhan, ndërlidhësit në terren përmbushin detyrat në lidhje me organizimin e një sistemi të vetëm komunikimi.

Në stërvitje përdoren mjete moderne të ndërlidhjes (komunikimit) dhe sisteme automatike të kontrollit.

Pjesë e stërvitjes janë organizimi i ndërveprimit të trupave, ngritja e pikave të kontrollit në terren dhe aktivitete të tjera. Stërvitja e përbashkët do të vazhdojë deri më 8 prill.

 


Lajme të ngjashme