Forcat izraelite arrestuan 18 palestinezë në Bregun Perëndimor dhe Jerusalemin Lindor

Forcat izraelite kanë arrestuar 18 palestinezë në bastisjet në Bregun Perëndimor të okupuar dhe pjesë të ndryshme të Jerusalemit Lindor.

1597176
Forcat izraelite arrestuan 18 palestinezë në Bregun Perëndimor dhe Jerusalemin Lindor

Forcat izraelite kanë arrestuar 18 palestinezë në bastisjet në Bregun Perëndimor të okupuar dhe pjesë të ndryshme të Jerusalemit Lindor.

“Trupat izraelite bastisën pjesë të ndryshme të Bregut Perëndimor gjatë natës”, njoftoi Shoqata e të Burgosurve Palestinezë në një deklaratë me shkrim.

Gjatë këtyre bastisjeve dymbëdhjetë palestinezë u arrestuan me akuza të ndryshme.

Ndërkohë agjencia zyrtare palestineze e lajmeve “WAFA”, njoftoi se policia izraelite arrestoi gjashtë palestinezë nga zona Beyt Dakkus e Jerusalemit Lindor të okupuar dhe kampi i refugjatëve Shuafat.

 


Lajme të ngjashme