Siri – Neutralizohen 2 terroristë të organizatave terroriste DAESH dhe PKK/YPG

Në zonën e operacioneve “Dega e Ullirit” dhe “Burimi i Paqes” në Siri u neutralizuan 2 terroristë.

1594556
Siri – Neutralizohen 2 terroristë të organizatave terroriste DAESH dhe PKK/YPG

Në zonën e operacioneve “Dega e Ullirit” dhe “Burimi i Paqes” në Siri u neutralizuan 2 terroristë.

Në një deklaratë të bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet se lufta kundër organizatave separatiste terroriste PKK/YPG dhe DAESH po vazhdon me vendosmëri.

“Një terrorist i DAESH-it për të cilin u përcaktua se ishte në përgatitje të sulmeve në zonën operative ‘Dega e Ullirit’ dhe një terrorist i PKK/YPG-së u neutralizuan pa arritur qëllimet e tyre të pabesë”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare.Lajme të ngjashme