Irak –Sulm me raketa ndaj bazës amerikane në Selahaddin

Baza amerikane “Beled” në qytetin Selahaddin të Irakut u sulmua me 4 raketa katjusha (raketahedhës shumëgrykësh).

1587563
Irak –Sulm me raketa ndaj bazës amerikane në Selahaddin

Baza amerikane “Beled” në qytetin Selahaddin të Irakut u sulmua me 4 raketa katjusha (raketahedhës shumëgrykësh).

Bëhet e ditur se në këtë sulm është plagosur një person në bazën amerikane.

Ende askush nuk e mori përsipër përgjegjësinë për sulm.

Në bazë që ndodhet 64 km në veri të kryeqytetit Bagdad, janë të dislokuara trupat irakiane si dhe trupat e koalicionit ndërkombëtar të udhëhequra nga SHBA.

 


Lajme të ngjashme