Irak – Në sulmin terrorist të DAESH-it janë vrarë 12 pjesëtarë të Hashdi Shabi

Në një sulm të kryer nga organizata terroriste DAESH ndaj Brigadës 22-të shiite Hashdi Shabi në provincën irakiane Salahaddin janë vrarë 12 ushtarë, përfshirë një komandant.

1569919
Irak – Në sulmin terrorist të DAESH-it janë vrarë 12 pjesëtarë të Hashdi Shabi

Në një sulm të kryer nga organizata terroriste DAESH ndaj Brigadës 22-të shiite Hashdi Shabi në provincën irakiane Salahaddin janë vrarë 12 ushtarë, përfshirë një komandant.

Sipas raporteve të mediave irakiane, organizata terroriste DAESH sulmoi Brigadën 22-të Hashdi Shabi në lindje të rrethit Salahaddin.

Në këtë sulm u vranë 12 ushtarë dhe u plagosën 15 të tjerë, përfshirë edhe Abu Alya Hasnavi, një nga komandantët e Hashdi Shabi.

Ndërkaq në një sulm terrorist të kryer ditë më parë në një treg në kryeqytetin Bagdad u vranë 32 persona dhe u plagosën 110 të tjerë.

Përgjegjësinë për këtë sulm e mori organizata terroriste DAESH.

 


Lajme të ngjashme