Katër civilë azerbajxhanas humbën jetën si pasojë e minës së kurthuar nga ushtarët armenë

Si pasojë e shpërthimit të një mine të vendosur nga Armenia humbën jetën 4 civilë azerbajxhanas.

1536050
Katër civilë azerbajxhanas humbën jetën si pasojë e minës së kurthuar nga ushtarët armenë

Si pasojë e shpërthimit të një mine të vendosur nga Armenia humbën jetën 4 civilë azerbajxhanas.

Në deklaratën e bërë nga Prokuroria e Përgjithshme e Azerbajxhanit bëhet e ditur se një automjet kaloi mbi një minë në fshatin Asagi Seyitahmetli në provincën Fuzuli, që u çlirua nga pushtimi armen në 21 Tetor.

Si pasojë e shpërthimit të minës humbën jetën 4 civilë azerbajxhanas që ndodheshin në automjet.

Bëhet e ditur se mina që shpërtheu ishte kurthuar nga forcat armene gjatë tërheqjes nga rajoni dhe ishte një minë antitank.Lajme të ngjashme