Gjermani – Tentativë për sulm ndaj Kryeministrisë në Berlin

Në Berlin kryeqytetin e Gjermanisë një burrë u përpoq të sulmonte zyrën e Kryeministrit me automjetin e tij.

1534180
Gjermani – Tentativë për sulm ndaj Kryeministrisë në Berlin

Berlin kryeqytetin e Gjermanisë një burrë u përpoq të sulmonte zyrën e Kryeministrit me automjetin e tij.

Një automjet me mbishkrime "Vrasësit e mallkuar të fëmijëve dhe të moshuarve" dhe "Ndal politikën e globalizimit" u përplas në barrikadat e hekurta të portës kryesore të zyrës së Kryeministrit këtë mëngjes.

Policia gjermane ndërhyri ndaj shoferit të makinës.

Në kohën e sulmit në Kryeministri ishte duke u zhvilluar mbledhja e Këshillit të Ministrave nën kryesinë e Kancelares Angela Merkel.

 


Lajme të ngjashme