Sulm i armatosur në Nigeri, humbin jetën 11 persona

Persona të armatosur dhe me motor kryen një sulm në fshatin Albasu në shtetin e Kadunas ku për pasojë 11 persona humbën jetën dhe 4 të tjerë mbetën të plagosur.

1529342
Sulm i armatosur në Nigeri, humbin jetën 11 persona

Si pasojë e një sulmi të armatosur në shtetin Kaduna të Nigerisë, një vend i Afrikës Perëndimore, humbën jetën 11 persona.  

Persona të armatosur dhe me motor kryen një sulm në fshatin Albasu në shtetin e Kadunas ku për pasojë 11 persona humbën jetën dhe 4 të tjerë mbetën të plagosur.

Nuhu Abubakar, një prej personave të njohur të fshatit, në një deklaratë që bëri tha se njerëzit e armatosur u larguan para se forcat e sigurisë të vinin në fshat.

Abubakar deklaroi se forcat e sigurisë filluan një hetim mbi sulmin në fjalë.

Për shkak të sulmeve të fundit në rritje me motoçikleta në vend, përdorimi i tyre në disa shtete është ndaluar.

 Lajme të ngjashme