Ushtria armene vuri në shënjestër gazetarët

Në Sukavusan që është marrë nën kontroll nga Azerbajxhani, raketa e hedhur nga forcat armene kaloi sipër automjetit të gazetarëve.

1516824
Ushtria armene vuri në shënjestër gazetarët

 

Në Sukavusan që është marrë nën kontroll nga Azerbajxhani, raketa e hedhur nga forcat armene kaloi sipër automjetit të gazetarëve.

Gazetarët po shmangin dhe po përballen me shumë rreziqe në sulmet e Armenisë ndaj civilëve.

Gazetarët që raportojnë ngjarjet në rajonet janë në shënjestër të predhave të mortajave dhe raketave.

Sulmi i fundit ndodhi në Sukavusan, i cili u çlirua nga pushtimi i Armenisë.

Ekipi i “Euronews”, që përgatiste lajme në lidhje me përshtypjet e tyre nga rajoni, shpëtoi për pak nga raketa e hedhur nga forcat armene.

Megjithëse automjeti i gazetarëve devijoi pak, ai nuk doli nga kontrolli. Ngjarja u filmua nga kamerat e automjetit.

 


Lajme të ngjashme