Ushtria azerbajxhanase çliroi edhe 6 fshatra të tjerë nga pushtimi armen

Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev njoftoi se 6 fshatra të tjerë në Fuzuli, Cebrail dhe Hocavend u shpëtuan nga pushtimi i Armenisë.

1509819
Ushtria azerbajxhanase çliroi edhe 6 fshatra të tjerë nga pushtimi armen

Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev njoftoi se 6 fshatra të tjerë në Fuzuli, Cebrail dhe Hocavend u shpëtuan nga pushtimi i Armenisë.

Aliyev deklaroi se fshatrat Arish në Fuzuli, Doshulu të qytetit Cebrail, Edishe, Dudukçu, Edilli dhe Çirakuz të Hocavendit u çliruan nga pushtimi Armen.

Në postimin e bërë në median sociale në llogarinë në “Twitter”, Presidenti azerbajxhanas së bashku me këto emra shkroi: “Karabaku është Azerbajxhan!”.

 


Lajme të ngjashme