Biseda Putin-Aliyev, në fokus Karabaku Malor

Kryetari i Shtetit të Rusisë, Vladimir Putin dhe Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev biseduan gjendjen në Karabakun Malor.

1504662
Biseda Putin-Aliyev, në fokus Karabaku Malor

Kryetari i Shtetit të Rusisë, Vladimir Putin dhe Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev biseduan gjendjen në Karabakun Malor.  

Në deklaratën e bërë nga Presidenca e Azerbajxhanit, Aliyev i telefonoi Putinit dhe e uroi me rastin e ditëlindjes.

Në bisedën Aliyev-Putin u shqyrtua edhe gjendja në Karabakun Malor.  

Liderët shkëmbyen mendime edhe në lidhje me marrëdhëniet Azerbajxhan-Rusi.

 


Lajme të ngjashme