Ushtria e Lirë Siriane parandaloi edhe një tentativë tjetër të YPG/PKK-së për infiltrim

Terroristët e organizatës separatiste YPG/PKK, të cilët tentuan për t’u infiltruar në rajonin Al-Bab në veri të Sirisë, u parandaluan nga ushtarët e Ushtrisë së Lirë Siriane.

1500943
Ushtria e Lirë Siriane parandaloi edhe një tentativë tjetër të YPG/PKK-së për infiltrim

Terroristët e organizatës separatiste YPG/PKK, të cilët tentuan për t’u infiltruar në rajonin Al-Bab në veri të Sirisë, u parandaluan nga ushtarët e Ushtrisë së Lirë Siriane.

Organizata terroriste separatiste YPG / PKK u përpoq të infiltrohet në vijat e para të frontit të ushtarëve të Ushtrisë së Lirë Siriane në rajonin Diklebash, në lindje të Al-Bab, i cili u spastrua nga terrorizmi me Operacionin “Mburoja e Eufratit”.

Trupat e Ushtrisë së Lirë Siriane arritën të zmbrapsin këtë tentativë.

Organizata separatiste terroriste YPG/PKK nga rajonet e Tel-Rifat dhe Menbixh, të cilat i mban të pushtuara po kryen sulme ndaj zonave të spastruara nga terrorizmi me operacionet “Mburoja e Eufratit” dhe “Dega e Ullirit”.

 


Lajme të ngjashme