Stërvitja e përbashkët Turqi-Azerbajxhan vazhdon me operacione të forcave speciale

Forcat speciale turke dhe azere kanë realizuar operacione të ndryshme në kuadër të stërvitjes së gjerë të përbashkët që forcat tokësore dhe ajrore të Turqisë dhe Azerbajxhanit janë duke kryer në Azerbajxhan.

1469635
Stërvitja e përbashkët Turqi-Azerbajxhan vazhdon me operacione të forcave speciale

Ministria e Mbrojtjes së Azerbajxhanit njofton në një deklaratë se forcat speciale kanë zbritur në terren me helikopterë sipas skenarit.  

Në kuadër të stërvitjes së përbashkët ushtarake forcat speciale kanë kryer operacione kundër objekteve strategjike dhe ushtarake në kushte të vështira terreni dhe kanë arritur të marrin kontrollin e objekteve.

 


Lajme të ngjashme