Siri – Regjimi i Esadit sulmoi Al-Bab me raketa “Grad”

Si pasojë e sulmit vdiqën dy civilë që jetonin në fshatin Berata të rrethit Bab dhe dy civilë të tjerë u plagosën.

1458927
Siri – Regjimi i Esadit sulmoi Al-Bab me raketa “Grad”

Siri, regjimi i Esad dhe mbështetësit e tij gjatë orëve të natës sulmuan me katër raketa “Grad” fshatin Berata në perëndim të rrethit Bab, i cili u pastrua nga terrori me Operacionin “Mburoja e Eufratit”.

Si pasojë e sulmit vdiqën dy civilë që jetonin në këtë fshat dhe dy civilë të tjerë u plagosën.

Më 23 shkurt 2017, Forcat e Armatosura Turke dhe Ushtria Kombëtare Siriane çliruan qendrën e rrethit Bab nga okupimi i organizatës terroriste DAESH.

 


Lajme të ngjashme