Ushtria jemenase njofton për vrasjen e të ashtuquajturit komandantit të huthive

Ushtria jemenase njoftoi se i ashtuquajturi komandanti i huthive vdiq në përleshjet e jetuara në qytetin jugor Dali.

1457763
Ushtria jemenase njofton për vrasjen e të ashtuquajturit komandantit të huthive

Ushtria jemenase njoftoi se i ashtuquajturi komandanti i huthive vdiq në përleshjet e jetuara në qytetin jugor Dali.

Sipas lajmit që përcjell ueb faqja e ushtrisë jemenase “September Net”, i ashtuquajturi komandanti Muhamed Ali Ez-Zerragi dhe milicët që e shoqëronin janë vrarë gjatë përleshjeve të armatosura të jetuara në nënprefekturën Katabe të provincës Dali.

Bëhet e ditur gjithashtu se forcat e ushtrisë sulmuan edhe një grup militantësh huthi në rrethin e Al-Hasha në qytetin Dali, ndërsa raportohet për të vrarë dhe të plagosur.

Ndërkaq nga ana e huthive nuk u bë ndonjë deklaratë.

Pjesa më e madhe e rrethit Dali kontrollohet nga forcat qeveritare.

Ndërkaq huthitë mbajnë nën kontroll disa zona të kësaj province.Lajme të ngjashme