MPJ e Irakut: Kemi marrë ndihmat me materiale mjekësore të dërguara nga Turqia

Udhëheqja irakiane deklaroi se kanë mbërritur ndihmat me materiale mjekësore që Turqia ka dërguar në kuadër të luftës kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (COVID-19).

1454656
MPJ e Irakut: Kemi marrë ndihmat me materiale mjekësore të dërguara nga Turqia

Udhëheqja irakiane deklaroi se kanë mbërritur ndihmat me materiale mjekësore që Turqia ka dërguar në kuadër të luftës kundër epidemisë së llojit të ri të koronavirusit (COVID-19).

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Punëve të Jashtme të Irakut, bëhet e ditur se kanë marrë në dorëzim rreth 1 milion materiale mjekësore si maska, aparate për frymëmarrje artificiale, mbrojtëse për fytyrën, veshje mbrojtëse dhe syze si dhe zmadhuese që përdoren me qëllime kirurgjikale. 

Turqia edhe në fillim të muajit korrik kishte dërguar ndihma me materiale mjekësore në Irak.  

 


Lajme të ngjashme