Josep Borell do të vizitojë Turqinë më 6-7 korrik

Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian (BE) për Marrëdhëniet e Jashtme dhe Politikën e Sigurisë, Josep Borrell, do të vizitojë Turqinë më 6-7 korrik.

1447766
Josep Borell do të vizitojë Turqinë më 6-7 korrik

Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian (BE) për Marrëdhëniet e Jashtme dhe Politikën e Sigurisë, Josep Borrell, do të vizitojë Turqinë më 6-7 korrik.

Në deklaratën e bërë nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Turqi, thuhet se Përfaqësuesi i Lartë do të zhvillojë një sërë takimesh në Turqi, ndërsa u tha se detajet e programit të Borrell do të njoftohen më vonë.Lajme të ngjashme