Kryeministri irakian dëshiron përmirësimin e marrëdhënieve me Turqinë

Kryeministri i Irakut, Mustafa al-Kazimi, tha se dëshirojnë që të përmirësojnë marrëdhëniet në të gjitha fushat me Turqinë.

1414189
Kryeministri irakian dëshiron përmirësimin e marrëdhënieve me Turqinë

Kryeministri i Irakut, Mustafa al-Kazimi, tha se dëshirojnë që të përmirësojnë marrëdhëniet në të gjitha fushat me Turqinë.

Sipas një deklarate me shkrim nga zyra e kryeministrit, ai priti në pallatin e qeverisë Ambasadorin e Turqisë në Bagdad, Fatih Yildiz.

“Ne dëshirojmë që të përmirësojnë marrëdhëniet me Turqinë në të gjitha fushat”, tha Kazimi duke theksuar rëndësinë e bashkëpunimit me Turqinë në ekonomi dhe luftën kundër terrorit.

Ndërsa Ambasadori Yildiz përgëzoi Kazimin për marrjen e votëbesimit.

Mustafa al-Kazimi morën votëbesimin ditën e mërkurën për qeverinë me 15 ministra në kabinetin me 22 persona.  

 


Lajme të ngjashme