Irak –Në sulmet e DAESH-it në rrethin Diyala humbin jetën 3 persona

Në dy sulme të ndara të kryera nga organizata terroriste DAESH në provincën Diyala në lindje të Irakut, u vranë dy milicë të Hashd Al-Shaabi dhe një ushtar i ushtrisë Irakiane.

1410262
Irak –Në sulmet e DAESH-it në rrethin Diyala humbin jetën 3 persona

Në dy sulme të ndara të kryera nga organizata terroriste DAESH në provincën Diyala në lindje të Irakut, u vranë dy milicë të Hashd Al-Shaabi dhe një ushtar i ushtrisë Irakiane.

Sipas informacionit të marrë nga një oficer nga Ministria e Punëve të Brendshme të Irakut në kushte anonimiteti, dy milicë Hashdi u vranë dhe 3 u plagosën në sulmin e DAESH-it ndaj postbllokut Hashd Al-Shabi në rajonin Havi Al-Azim në veri të provincës Diyala.

Ndërkaq si rezultat i zjarrit të snajperit të DAESH-it të hapur në rrethin Ayn Leyla në veri të së njëjtës provincë vdiq një ushtar i ushtrisë irakiane.Lajme të ngjashme