Përmbytje në Jemen, humbin jetën 7 persona dhe plagosen shumë të tjerë

Si pasojë e përmbytjeve nga reshjet e rrëmbyeshme në qytetin Marib të Jemenit humbën jetën 7 persona.

1401138
Përmbytje në Jemen, humbin jetën 7 persona dhe plagosen shumë të tjerë

Si pasojë e përmbytjeve nga reshjet e rrëmbyeshme në qytetin Marib të Jemenit humbën jetën 7 persona.

Drejtori i Përgjithshëm i Administrimit të Kampit të Refugjatëve të varur nga qeveria në qytetin Marib, Seyf Musenna deklaroi se si pasojë e përmbytjeve në qytet ditën e mërkurë kishin vdekur 7 persona ndër të cilët 5 ishin fëmijë dhe 2 të tjerë rezultonin të humbur.   

Musenna tha se për shkak të përmbytjeve u plagosën 550 persona, ndër të cilët 25 në gjendje të rëndë, kurse mbi refugjatë që jetojnë në kampe u ndikuan nga përmbytjet.Lajme të ngjashme