Në Irak kapet përgjegjësi i mbështetjes logjistike i DAESH-it

Autoritetet irakiane deklaruan se në Kirkuk u kap përgjegjësi i mbështetjes logjistike të organizatës terroriste DAESH.

1401105
Në Irak kapet përgjegjësi i mbështetjes logjistike i DAESH-it

Autoritetet irakiane deklaruan se në Kirkuk u kap përgjegjësi i mbështetjes logjistike të organizatës terroriste DAESH.

Në deklaratën e bërë me shkrim nga Forca e Ndërhyrjes Emergjente të ushtrisë së Irakut, shkruhet: “Në operacionin e zhvilluar në nënprefekturën Dakuk të Kirkukut, u kap përgjegjësi i mbështetjes logjistike të organizatës terroriste DAESH”.  

Bëhet e ditur se operacioni u zhvillua nga Forca e Ndërhyrjes Emergjente dhe Shërbimi i Sigurisë Kombëtare.Lajme të ngjashme