OBSH: 85% e rasteve të fundit me koronavirus janë në Evropë dhe SHBA

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) deklaroi se regjistrimet e 24 orëve të fundit tregojnë se 85% e rasteve të koronavirusit (Kovid-19) janë evidentuar në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

1384285
OBSH: 85% e rasteve të fundit me koronavirus janë në Evropë dhe SHBA

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) deklaroi se regjistrimet e 24 orëve të fundit tregojnë se 85% e rasteve të koronavirusit (Kovid-19) janë evidentuar në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në këtë deklaratë OBSH tërhoqi vëmendjen se virusi “përparon me shpejtësi” në Amerikë.

Sipas të dhënave të fundit nënvizohet se Shtetet e Bashkuara të Amerikës mund të jenë baza e re e Kovid-19.  

 

 


Lajme të ngjashme