Stoltenberg: NATO do të vazhdojë ta mbështesë Turqinë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg deklaroi se Turqia është një aleate shumë e vlefshme dhe se aleanca do të vazhdojë të japë mbështetje për mbrojtjen e saj ajrore.

1368566
Stoltenberg: NATO do të vazhdojë ta mbështesë Turqinë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg deklaroi se Turqia është një aleate shumë e vlefshme dhe se aleanca do të vazhdojë të japë mbështetje për mbrojtjen e saj ajrore. (vijon...)Lajme të ngjashme