Sulme ndaj shkollave në Idlib, raportohen 4 të vdekur

Katër persona humbën jetën në Idlib si pasojë e sulmeve të forcave të regjimit të Esadit ndaj shkollave.

1366247
Sulme ndaj shkollave në Idlib, raportohen 4 të vdekur

Katër persona humbën jetën në Idlib si pasojë e sulmeve të forcave të regjimit të Esadit ndaj shkollave.

Forcat e regjimit të përbëra nga ushtria e regjimit të Esadit dhe grupet terroriste të huaja të mbështetura nga Irani, ndërmorën sulme tokësore ndaj qendrës së Idlibit.  

Në sulme katër shkolla u bënë objektivë e bombave thërrmuese.

Sipas informacioneve të marra nga burimet e Mbrojtjes Civile (Beretat e Bardha) nga 4 civilët e vrarë dy ishin mësues ndërsa njëri ishte nxënës.

Sipas observatorit ushtarëve opozitar të avionëve, avionët luftarakë rusë bombarduan qendrën e qytetit të Idlibit edhe gjatë ditës.

Në sulmet e regjimit dhe Rusisë u plagosën edhe 12 civilë.Lajme të ngjashme