Putin mbledh Këshillin e Sigurisë me agjendë Idlibin

Kryetari i Shtetit të Rusisë, Vladimir Putin shqyrtoi në Këshillin e Sigurisë situatën në rajonin e Idlibit në Siri.

Putin mbledh Këshillin e Sigurisë me agjendë Idlibin

Kryetari i Shtetit të Rusisë, Vladimir Putin shqyrtoi në Këshillin e Sigurisë situatën në rajonin e Idlibit në Siri.

Në deklaratën e bërë nga zëdhënësi i Kremlinit, Dimitriy Peskov bëri të ditur se Putini mblodhi Këshillin e Sigurisë.

Ai theksoi se në mbledhje u shqyrtua gjendja në Idlib dhe shtoi: “Në kuadër të bisedës telefonike që planifikohet të zhvillojnë lideri rus dhe turk, u shqyrtua në mënyrë të detajuar gjendja në Idlib”.  

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan kishte bërë të ditur se këtë mbrëmje do të zhvillojë një bisedë telefonike me Kryetarin e Shtetit të Rusisë, Vladimir Putin në lidhje me zhvillimet në Idlib.Lajme të ngjashme