Siri - 8 civilë vdesin nga sulmet në Idlib

Tetë civilë vdiqën si pasojë e sulmeve të regjimit të Beshar Esadit dhe Rusia në vendbanimet civile që ndodhen brenda Zonës së Çtensionimit në Idlib sirian.

1359818
Siri - 8 civilë vdesin nga sulmet në Idlib

Sipas radarit të opozitarëve që vëzhgon lëvizjet e avionëve luftarakë, aeroplanët rusë dhe artileria e regjimit të Esadit kanë marrë në shënjestër shumë vendbanime në periferitë e provincës së Halepit në perëndim të Sirisë.

Pesë civilë vdiqën si pasojë e sulmeve ajrore ruse dhe tre në sulmet e artilerisë së forcave të regjimit.

 


Lajme të ngjashme