Regjimi i Esadit mori kontrollin e Maarratunnumanit, nënprefektura më e madhe e Idlibit

Forcat e regjimit të Esadit në Siri, me mbështetjen e Rusisë, duke shpërfillur marrëveshjen e Astanës dhe memorandumin e Soçit, morën tërë kontrollin e Maarratunnumanit, që është nënprefektura më e madhe e Idlibit.

Regjimi i Esadit mori kontrollin e Maarratunnumanit, nënprefektura më e madhe e Idlibit

Forcat e regjimit të Esadit në Siri, me mbështetjen e Rusisë, duke shpërfillur marrëveshjen e Astanës dhe memorandumin e Soçit, morën tërë kontrollin e Maarratunnumanit, që është nënprefektura më e madhe e Idlibit.

Ushtria e regjimit sirian së bashku me grupet terroriste të huaja të mbështetura nga Irani, vazhdon të përparojë nga toka në jug dhe juglindje të Idlibit morën tërë kontrollin e Maarratunnumanit.  

Forcat e regjimit sirian, me mbështetjen ajrore të Rusisë, brenda të martës kishin marrë 15 vendbanime në juglindje të Idlibit dhe kishin rrethuar qendrën e Maarratunnumanit.

 


Lajme të ngjashme