Shpërthim në anijen cisternë të Iranit

Shpërthimet në anijen cisternë të Iranit në ujërat pranë qytetit saudit Xhide mund të kenë ndodhur si pasojë e një sulmi me raketa, tha Kompania Kombëtare Iraniane e Natës.

1286603
Shpërthim në anijen cisternë të Iranit

Shpërthimet në anijen cisternë të Iranit në ujërat pranë qytetit saudit Xhide mund të kenë ndodhur si pasojë e një sulmi me raketa, tha Kompania Kombëtare Iraniane e Natës.

Kompania iraniane në një deklaratë të publikuar në transmetuesin shtetëror tha se një sulm me dy raketa mund të ketë shkaktuar shpërthimet.

Siç u raportua, dy depot kryesore të anijes, e cila po largohej nga Deti i Kuq, kanë pësuar dëme të rënda, dhe se asnjë person nuk është plagosur nga shpërthimet.

Ndryshe, dy shpërthime u raportuan midis orës 5:00 dhe 5:20 sipas kohës iraniane në anijen cisternë "Sabity" në një largësi prej 60 miljesh nga Porti i Xhides.Lajme të ngjashme