Forcat e Esadit vazhdojnë të bombardojnë Idlibin edhe gjatë Fitër Bajramit

Avionët luftarakë të regjimit të Esadit në Siri, në ditën e dytë të Fitër Bajramit ndërmorën sulme intensive ajrore në Zonën e Çtensionimit në Idlib, duke shkaktuar vdekjen e 5 personave.

Forcat e Esadit vazhdojnë të bombardojnë Idlibin edhe gjatë Fitër Bajramit

Avionët luftarakë të regjimit të Esadit në Siri, në ditën e dytë të Fitër Bajramit ndërmorën sulme intensive ajrore në Zonën e Çtensionimit në Idlib, duke shkaktuar vdekjen e 5 personave.

Forcat e regjimit, që nga mëngjesi i ditës së sotme (e mërkurë) bombardojnë nga ajri dhe toka qytezën Kensafra, Et Tuh, Der Sunbul dhe fshatin Kefer Avid, që bëjnë pjesë në Zonën e Çtensionimit të Idlibit.

Sipas burimeve lokale, në sulmin ajror në fshatin Kefer Avid të Idlibit u vranë 5 vetë, shumica fëmijë.Lajme të ngjashme