Sri-Lankë – Tetë shpërthime në qytete të ndryshme të vendit, shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Është rritur në 185 numri i viktimave nga shpërthimet që kishin në shënjestër 3 kisha dhe 3 hotele në Sri-Lankë.

Sri-Lankë – Tetë shpërthime në qytete të ndryshme të vendit, shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Një shpërthim i 8-të ka tronditur Sri-Lankën të dielën, pas atyre në 3 kisha, 3 hotele dhe një kopsht zoologjik.

Autoritetet kanë shpallur urgjentisht gjendjen e jashtëzakonshme.

Bilanci i viktimave në kisha dhe hotele është rënduar vazhdimisht deri tani duke arritur në 185 të vdekur.Lajme të ngjashme