Britani e Madhe – Rritet numri i krimeve të urrejtjes

Sipas të dhënave të Ministrisë së Punëve të Brendshme në pesë vitet e fundit, shkalla e krimeve të urrejtjes në Mbretërinë e Bashkuar është rritur me 123 për qind.

Britani e Madhe – Rritet numri i krimeve të urrejtjes

Në pesë vitet e fundit, numri i krimeve të urrejtjes në Mbretërinë e Bashkuar është rritur për 123 për qind, sipas të dhënave nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Ministria thekson se shkalla e krimeve nga urrejtja gjatë vitit të kaluar, në Britaninë e Madhe dhe Uells, është rritur me 17 për qind. Në vitin 2017, janë regjistruar 94.098 krime të tilla.Lajme të ngjashme