Kryeministri i Irakut do të vizitojë Turqinë

Kryeministri i Irakut Hajdar el-Ibadi do të vijë ditën e martë në Turqi.

Kryeministri i Irakut do të vizitojë Turqinë

Kryeministri i Irakut Hajdar el-Ibadi do të vijë ditën e martë në Turqi.

Sipas informacioneve të marra kryeministri irakian do të vizitojë Ankaranë ditën e martë dhe do të zhvillojë takime në lidhje me marrëdhëniet dypalëshe.

Pas vizitës në Turqi, Ibadi pritet të kalojë në Teheran, kryeqytetin e Iranit.

 Lajme të ngjashme