Regjimi i Esadit sulmoi nënprefekturën Bab të Halepit

Në sulmin që regjimi i Beshar Esadit ndërmori ndaj qendrës së nënprefekturës Bab të Halepit janë plagosur 5 civilë.

1006471
Regjimi i Esadit sulmoi nënprefekturën Bab të Halepit

Në sulmin që regjimi i Beshar Esadit ndërmori ndaj qendrës së nënprefekturës Bab të Halepit janë plagosur 5 civilë.

Forcat e regjimit të Esadit ndërmorën një sulm me artileri në afërsi të tregut të nënprefekturës Bab.

Sipas përcaktimeve të para në këtë sulm u plagosën 5 civilë, të cilët u dërguan në spitalin e nënprefekturës për kurim.

Ndërkaq bëhet e ditur se luftimet mes opozitarëve dhe forcave të regjimit të filluara në qytezën Tadif në frontin jugor të Bab-it po vazhdojnë herë pas here.

 


Lajme të ngjashme