Rëndohet bilanci i zjarrit në qendrën tregtare në Rusi, 52 viktima

Si pasojë e zjarrit që shpërtheu në një qendër tregtare në qytetin rus Kemerovo, numri i personave që humbën jetën është rritur në 52 persona.

937468
Rëndohet bilanci i zjarrit në qendrën tregtare në Rusi, 52 viktima

Si pasojë e zjarrit që shpërtheu në një qendër tregtare në qytetin rus Kemerovo, numri i personave që humbën jetën është rritur në 52 persona.

Sipas lajmeve të mediave lokale, 11 prej viktimave ishin fëmijë.

37 persona të plagosur dhe ndikuar nga zjarri, që mundi të shuhet pas 12 orësh punë të zjarrfikësve, janë duke u kuruar në spital.

Zjarri shpërtheu në katin e katërt ku ishte një kinema dhe qendra argëtimi për fëmijët.Lajme të ngjashme