OSDH: 800 civilë të vrarë dhe mijëra të plagosur në Gutan Lindore që prej 18 shkurtit

Të paktën 800 civilë, përfshirë 177 fëmijë, janë vrarë nga bombardimet në Gutan Lindore, që prej fillimit të një ofensive të regjimit më 18 shkurt, njoftoi të martën Observatori sirian për të Drejtat e Njeriut (OSDH).

924207
OSDH: 800 civilë të vrarë dhe mijëra të plagosur në Gutan Lindore që prej 18 shkurtit

Të paktën 800 civilë, përfshirë 177 fëmijë, janë vrarë nga bombardimet në Gutan Lindore, që prej fillimit të një ofensive të regjimit më 18 shkurt, njoftoi të martën Observatori sirian për të Drejtat e Njeriut (OSDH).

Nëntëmbëdhjetë civilë, duke përfshirë 4 fëmijë u vranë të martën sipas OSDH-së, ndërkohë që bombardimet në enklavën e pushtuar nuk janë ndaluar për asnjë minutë gjatë mesditës, përfshirë pesë orët e armëpushimit ditor të dekretuar nga Moska. (ATSH)Lajme të ngjashme