Protesta kundër vendimit të Trumpit për Jerusalemin edhe në Kolumbi

Vendimi i Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, për njohjen e Jerusalemit si kryeqytet të Izraelit u protestua edhe në Kolumbi.

Protesta kundër vendimit të Trumpit për Jerusalemin edhe në Kolumbi

Vendimi i Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, për njohjen e Jerusalemit si kryeqytet të Izraelit u protestua edhe në Kolumbi.

Grupi i mbledhur përpara ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Bogota, në të cilin kishte edhe palestinezë, protestuan vendimin e Trumpit për Jerusalemin.

Pjesëmarrësit në protestë ecën deri përpara hyrjes së ambasadës me flamurin e Palestinës dhe hodhën slogane kundër Amerikës dhe Izraelit.

Pas protestës, grupi u shpërnda në mënyrë të qetë nga zona, ku policia kishte marrë masa të gjëra të sigurisë.Lajme të ngjashme