"La Gazzetta dello Sport" shprehet me lëvdata për Presidentin Erdogan

Gazeta sportive italiane “La Gazzetta dello Sport” në një lajmë të saj shkruan se Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) është një shans i madh për futbollin turk.

858311
"La Gazzetta dello Sport" shprehet me lëvdata për Presidentin Erdogan

Gazeta sportive italiane “La Gazzetta dello Sport” në një lajmë të saj shkruan se Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) është një shans i madh për futbollin turk.

Në lajmin e gazetës bëhet fjalë me lëvdata për kontributin e Presidentit Erdoan të dhënë futbollit turk, ndërsa për çështjen e mikpritjes së evenimentit sportiv EURO 2024 shkruan se Turqia është vend i preferuar.

Gazeta në lajmin e saj shkruan edhe për iniciativën e stadiumeve të ndërmarr nga ana e kreut të shtetit turk.

Në lajmin e gazetës në mes tjerash shkruhet se në Turqi mes viteve 2009-2017 janë ndërtuar 21 stadiume dhe se në Evropë nuk është ndërmarrë ndonjë iniciativë e ngjashme. Këto investime bënë që Turqia të konkurroj për mikpritjen e EURO 2024 dhe se është më e preferuar në krahasim me Gjermaninë.Lajme të ngjashme