Guterres: Marrëveshja bërthamore me Iranin është shumë e rëndësishme dhe duhet të mbahet

Guterres para vizitës së tij në Republikën e Afrikës Qendrore, bëri deklarata të rëndësishme në interes të gazetarëve.

830201
Guterres: Marrëveshja bërthamore me Iranin është shumë e rëndësishme dhe duhet të mbahet

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guterres deklaroi se marrëveshja bërthamore me Iranin është e rëndësishme dhe duhet të mbahet.

Guterres para vizitës së tij në Republikën e Afrikës Qendrore, bëri deklarata të rëndësishme në interes të gazetarëve.

Në përgjigje të pyetjes se a ka bërë Irani shkelje të marrëveshjes bërthamore apo jo, Sekretari Guterres tha se raporti i tij i paraqitur Këshillit të Sigurimit të OKB-së përputhet me realitetin, ndërsa shtoi se “Marrëveshja bërthamore është shumë e rëndësishme dhe duhet të mbahet”.Lajme të ngjashme