Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Policia angleze arreston një person për sulmin në stacionin e metrosë në Londër

Policia angleze deklaroi se ka arrestuar një person në lidhje me sulmin në stacionin e metrosë në Londër.

Policia angleze arreston një person për sulmin në stacionin e metrosë në Londër

Policia angleze deklaroi se ka arrestuar një person në lidhje me sulmin në stacionin e metrosë në Londër.

Të paktën 29 persona u plagosën pas një sulmi në stacionin e metrosë Parsons Green në jugperëndim të Londrës.   

Në deklaratën me shkrim të policisë londineze bëhet e ditur se i dyshuari është 18 vjeç dhe u kap në rajonin Dover.

Policia bën të ditur se ky është një arrestim i rëndësishëm.Lajme të ngjashme