Shpërthim në Londër

Një shpërthim i fuqishëm ndodhi në një stacion të metrosë në Kryeqytetin Londër të Anglisë.

Shpërthim në Londër

Një shpërthim i fuqishëm ndodhi në një stacion të metrosë në Kryeqytetin Londër të Anglisë.

Në vendngjarje janë dërguar shumë ambulanca.

Media angleze bëri të ditur se pas shpërthimit në stacionin Parsons Green në veri të kryeqytetit flakë të mëdha përfshin vendngjarjen.

Bëhet e ditur se për shkak të shpërthimit dhe tymit që ka mbushur këtë linjë metroje, i tërë stacioni u evakuua ndërkohë që janë pezulluar udhëtimet e kësaj linje.

Metronë e Londrës e përdorin rreth 5 milionë njerëz në ditë.

vijon... Lajme të ngjashme