ShBA - Mijëra persona protestojnë kundër "Ku Klux Klan" dhe Presidentit Trump

Njerëz të shumtë të cilët u mblodhën përballë Sheshit Alamo, ku qindra policë kishin marrë masa të gjera të sigurisë, protestuan kundër presidentit të SHBA-ve Trump dhe organizatës “Ku Klux Klan”.

797452
ShBA - Mijëra persona protestojnë kundër "Ku Klux Klan" dhe Presidentit Trump

Në qytetin San Francisco të shtetit Kaliforni të SHBA-ve, mijëra persona në rajone dhe lagje të ndryshme të qytetit protestuan kundër Presidentit amerikan, Doland Trump dhe organizatës raciste ekstreme “Ku Klux Klan” (KKK), e cila mbron epërsinë e amerikanëve të bardhë. 

Protesta e planifikuar të shtunën, e cila do të organizohej në një zonë të madhe parku në afërsi të urrës San Francisco Golden Gate, një ditë më parë u anulua për shkaqe të sigurisë. 

Pas anulimit, protestuesit morën vendim që të mblidhen në një pikë të re për të cilën kishin vendosur nëpërmjet rrjeteve sociale.

Njerëz të shumtë të cilët u mblodhën përballë Sheshit Alamo, ku qindra policë kishin marrë masa të gjera të sigurisë, protestuan kundër presidentit të SHBA-ve Trump dhe organizatës “Ku Klux Klan”.

Në protestë tërhoqën vëmendjen pankartat kundër presidentit Trump të vendosura në njërën prej shtëpive të njohur me emrin "Painted Ladies".

Protestuesit marshuan nëpër rrugën e San Franciskos deri para godinës së bashkisë.Lajme të ngjashme