Irak - Ushtria irakiane çanë frontin në qytetin Telafer

Vazhdojnë operacionet e ushtrisë irakiane për çlirmin e qytetit turkmen Telafer nga organizata terroriste DAESH.

794649
Irak - Ushtria irakiane çanë frontin në qytetin Telafer

Forcat irakiane të sigurisë kanë hyrë brenda kufijve të Telaferit.

Ushtria irakiane njoftoi se është çarë fronti i organizatës terroriste DAESH në qytetin turkmen Telafer.

Në deklaratën e bërë nga ushtria irakiane thuhet se gjatë operacioneve të ndërmarra për çlirimin e Telaferit nga kjo organizatë në qytet është hyrë nga fronti lindor dhe jugor.

Ndërkaq njësitë ushtarake kanë zmbrapsur organizatën terroriste në lagjet perëndimore dhe kanë çarë frontin.Lajme të ngjashme