Reduktohet ndjeshëm numri i diplomatëve amerikanë në Rusi

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka deklaruar të dielën se numri i diplomatëve amerikanë në Rusi do të reduktohet me 755 dhe të dyja palët do të kenë reciprokisht nga 455 diplomatë secili.

780299
Reduktohet ndjeshëm numri i diplomatëve amerikanë në Rusi

"Në këtë mënyrë numri i diplomatëve amerikanë në Rusi do të barazohet me numrin e diplomatëve rusë në ShBA dhe të dyja palët do të kenë nga 455 diplomate", tha lideri rus në një deklaratë që bëri të dielën.Lajme të ngjashme