Reshjet e dendura të dëborës në Santiago, qytetarët të çuditur

Reshje të shumta dëbore ranë këtë fundjavë në Santiago, në Kili.

Reshjet e dendura të dëborës në Santiago, qytetarët të çuditur

Një fenomen që nuk ishte vërejtur që prej rreth një dekade në kryeqytetin e Kilit.

Banorët u ndjenë si mes përrallash dhe një tronditjeje, një përzierje që nuk vjen pa pasoja të rënda për ta …

Santiago, kryeqyteti i Kilit është tërësisht i mbuluar nga dëbora. Trashësia e saj arriti në rreth tridhjetë centimetra të shtunën.

Qytetarët sa të tronditur dhe të habitur publikojnë foto dhe video rreth këtij fenomeni natyror që ndodhi për herë të parë në vitin 2007.


Fjalët Kyçe: Kili , Santiago , reshje dëbore

Lajme të ngjashme